Jan 11, 2011

Loomaaed 30.12. 2010

Ammu oli plaanis Vigo loomaaeda külastada, aga kunagi ei olnud sobivat aega, nüüd sai see lõpuks ära tehtud. Nii palju kui ringi küsisime, siis oli kõigil kohalikel negatiivne arvamus kohast, et ikka väga must ja kole ja loomadel pole ruumi jne, samas polnud keegi neist viimastel aastatel seal käinud. 
Tegelikkus oli hoopis midagi muud. Pilet oli koos EURO26 soodustusega vaid 1,55€. Loomaaed ise on väga pisike, aga vägagi ilus. Loomi väga palju pole, aga ikka on mida vaadata. Meil kulus mingi natuke alla 2 tunni, et kõik mis seal üldse vaadata on ära vaadata. Väga lahe asi mida Tallinna loomaaias pole on pimeruum. Nimelt et ööloomi rahvale näidata on nad pandud pimedasse majja, kus valguseks on ainult mingi sinine uv valgus või midagi taolist. Ei tea kas loomad ei näe seda või ei sega see neid, igatahes oli väga kihvt näha nahkhiiri tegutsemas. Veel otsisime mööda loomaaeda taga zebrat, lõpuks küsisime talitajalt, kes meid mingile ehitusalale juhatas ja sealt tõesti paistis eemal maja sees zebra, ta oli  ehitustööde eest  ära viidud või midagi. Peale zebra sai esimest korda elus nähtud ka musta pantrit. Parim elamus loomaaiast oli aga kindlasti karude kaklemine, mis kestis ligi 15 minutit, madistasid nii mis jube.
Loomaaed ise asub vägagi kõrgel linna kõrval, nii et peale loomaaia külastust tegime pilte ümbruskonnast ja nautisime sooja ilma.


























No comments: